03 April, 2009

Final Exam Semester 2

Bismillahirrahmanirrahim..Ku panjatkan syukur pada Illahi kerana masih lagi diizinkan untuk hidup di muka bumi ini. Selawat dan salam buat junjungan baginda, Nabi Muhammad SAW..Alhamdulillah, hari ni masih lagi dapat bernafas, masih lagi dapat menghirup udara yang segar dan masih lagi diberi 2 nikmat utama iaitu nikmat Iman dan Islam..(^_^)Seperti yang dijanjikan, elok benarlah untuk meninggalkan sedikit nota kecil sebagai peringatan supaya tidak lupa.

14/4 PRINSIP DAN AMALAN PEMASARAN

17/4 KELAKUAN ORGANISASI

17/4 BUSINESS ENGLISH

20/4 PRINSIP DAN AMALAN KOMUNIKASI DAKWAH

22/4 BAHASA ARAB III (SAINS SOSIAL)

29/4 EKONOMI PERNIAGAAN

30/4 MATEMATIK PERNIAGAANIni adalah jadual final exam untuk semester 2 kali ini. Sungguh, semester kali ini sangat mencabar! Tapi aku mesti buktikan bahawa aku juga boleh! Jangan mengalah sebelum berjuang! Ya Allah, permudahkanlah urusan hambaMu ini..


Man Jadda wajada, wa man zara'a hasoda!


Buat semua first batch BCar (Bachelor of Corporate Administration and Relation), moga kita semua najah dan masih lagi terus bersama. Buat semua yang bakal menghadapi final exam tak kirela cepat atau lewat, buatla yang terbaik!


Allah tidak mengubah nasib sesuatu kaum itu selagi mana mereka sendiri tidak mengubah nasib mereka..


Faiza azamta fatawakkal 'alallah(^_~)Rasanya setakat itu buat kali ini. Moga Allah memberkati segala ilmu yang kita perolehi. Belajar bukan untuk exam tapi untuk menimba ilmu lillahi Taala. Moga hati-hati ini sentiasa dirabith kerana Allah..Ameen~

0 comments:

Post a Comment