01 December, 2010

Anda ke tu?

Every New Semester:

After First Week:

After Second Week:

Before the Mid-Term Test:

During the Mid-Term Test:

After the Mid-Term Test:


Before the Final Exams:

Once Get to Know the Final Exam Schedule:


7 Days Before the Final Exam:


6 Days Before the Final Exam:


5 Days Before the Final Exam: image


4 Days Before the Final Exam: image


3 Days Before the Final Exam: image



2 Days Before the Final Exam: image


1 Day Before the Final Exam: image


The Night Before the Final Exam: image


1 Hour Before the Final Exam: image


During the Final Exam: image


Once Walk Out From the Examination Hall: image


After the Final Exam, During the Holiday: image

Tergelak puas aku dibuatnya..anda ke tu? eh..aku ke tu? hehe=p Layan!~ 


Alhamdulillah, selesai sudah final exam utk sem 5 kali ini. Usaha sudah, banyakkan berdoa dan tawakal. Moga Allah permudahkan segalanya.

Bila dikira - kira ada la dalam setahun lagi nak berada di bumi USIM tp 2 tahun lagi nak grade..awat lambat sangat!!


Sabar..sabar..cuba enjoy ckit hidup di kampus..nanti bila dah rindu baru nak ungkit2. Ist2..perangai sapela tu=p


Ok! Have a nice day! Nak balik kampung malam ni. Suke3..


Bila mood dah bercampur baur antara takut nak tengok result nanti plus nak balik malam ni.beginila jadinya diriku..hehe..layan!~

1 comments:

unluckygirl said...

nice one!!pndai u awk buat..:)

Post a Comment