25 May, 2009

I got Award!


Bismillahirrahmanirrahim..

Syukur alhamdulillah masih lagi dipinjamkan nyawa dan diberi 2 nikmat utama oleh Allah untuk hidup sehari lagi pada hari ini..

Setelah sekian lama menyepi buat seketika, mencari idea yang masih lagi di awangan, molek benar sekiranya ku berikan jutaan terima kasih buat sahabat seperjuanganku, Ainul Salasiah aka ATEH (ni nm pggilan adik beradik) dan juga Kak Hidayah

Terima kasih kerana memberikan award buat diri ini yang tak seberapa. Apalah sangat isi kandungan yang ada dalam blog ini kalau nak dibandingkan dengan sahabat sahabiah yang lain. Buat diri ini, aku masih lagi mencari dan mengenali diri. Bahkan aku juga masih memperbaiki diriku dari semasa ke semasa. Kesudian kalian mewarnai diriku amatlah dihargai.

Back to the topic..




1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda.

owh..syukran..double award!


2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini

-ATEH-
  • sangat baik hati (teringat masa bermalam kat UIA, tido ngan ateh, sahur bersama n memcm lg)
  • sahabat seperjuangan (sama2 berjuang kerana Allah)
  • matured (walaupun ada perangai keanakan, tapi masih ada gaya kepimpinan yang baik)
  • sorg student yang pandai bhsa arab (ingat ms skolah dulu, mmg xde org boleh challenge cik ateh ni,sbb tu gak skang amik kos bahasa arab di UIA)
  • suka berkongsi cerita (kalo dengan ateh ni memang rajin gayutla, cerita pasal diri memasing, kawan2 n family)


-KAK HIDAYAH-

  • peramah (rasanya br jumpe sekali dua je..tp alhamdulillah smpai skang masih contact..itulah ajaibnya ukhwah!)
  • orgnya kecil comel molek
  • lemah lembut
  • ex-irshadians
  • kawan pada k.munirah


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
  • anak sulung daripada 9 orang adik beradik
  • blogging and surfing internet
  • suka baca novel islamik
  • sensitif (kekdg bende kecik pun dah cepat trase)
  • sifat sangat tegas
  • agresif untuk mendapatkan sesuatu
  • tidak suka untuk mengulang percakapan (kalo dah ckp tu, kene dgr leklok, no turning back maa!)
  • suka memiliki daripada meminjam (buku, duit dan sbgnya)
  • independent person (lebih suka wat sendiri drpd mintak tolong orang)
  • suka buat idea jahat yang kekdg member pun tak sedar

4-anda perlu mencari sepuluh penerima award seterusnya and describe pasal mereka
  • muazzah (kelakar..dak 1 kos..sangat baik hati..kalo dia marah, mesti org tgk pun nak tergelak)
  • shuhada (comey..kuat makan sampaikan kalo sape x selera, sure terliur nak makan bile tgk dia ni mkn..baik hati..periang..cantik)
  • shaima (comey..ske blur ble org ckp smpaikan kekdg bengang ngn dia..ske tgk cr dia jln..sgt comey maa!)
  • ainul arina (sahabat yg bakal menjadi doktor.. insyaAllah..skang blaja kt jordan..dh lama knai dia ni..sejak skolah rendah lg)
  • syazana (sorg yg baik hati..sensitif..suka senyum dr jauh)

sorila wat pemberi award..x ckup 5 maa..ni pn half kire okla kn..bak kata ateh..mn leh bg award kt byk org..limited la!

6 comments:

Khazinatul_Asrar said...

Ohho.. Adakah aku layak? huhu.
Anw, jazakillah ukhti ^_^

Durratul Akhyar said...

hoho..sudah semestinya..yg comey itukn k.syaz=p

alifnunalif said...

yeye..entri ada nama ateh lagi..hahaha..

ist apa la adik nie..malu r..
abes short sem bile ek?

Durratul Akhyar said...

ek eleh..malu gaponye ateh oi..insyaAllah abih 26 jun kalo x silap..pastu br adik blk utagha..ateh msk gombak ble?

نور شهداء ذوالكفل said...

hohoho..
sodapnya mengata kiter ye..
nsib bek sume tu btul.nak saman malu xleh plak.haha.

Nti! an x phm sgtla tag ni mnate gapo?

Durratul Akhyar said...

ana x kata nti pn..nti xyahla saman ana..ana takut nnti nti rindu kt ana lak=p

hehe~

yg psl tag tu..nti copy je pic award..pastu jwp soklan tu..mcm yg ana wat..pastu nti tag blk org len lak..nti nk bg ke sp lak utk jwp soklan yg sm..cmtula tag..best gak tag ni kekdg..kalo buhsan leh jwp tag(^_~)

nti leh tgk jwpn syazana coz ana pn ada tag dia..

k..jgn lupe trime award dr ana!

Post a Comment