13 June, 2009

Award Lagi!


Bismillahirrahmanirrahim..

Alhamdulillah.. Selesai sudah Program Kem Harapan Sapura. Letih memangla letih tapi hidup mesti diteruskan. Tetiba tringat kat adik2 tu



PhotobucketHaih~

InsyaAllah nanti ana akan ceritakan serba sedikit pengalaman yang dilalui sepanjang program. Buat masa sekarang, gambar masih belum diambil dari Ukhti Adilah (USIM). Jadi terpaksalah untuk tangguhkan dulu pasal tu.


Alhamdulillah wa jazakumullahu khairan jaza' kepada Ukhti Adilah (SMKANT) dan Ukhti Hamizah coz menghadiahkan award friendship pada diri ini. Moga ukhwah antara kita yang telah terjalin selama ini diberkati lagi diredhai Allah. Double award lagi! Photobucket


To Adilah (SMKANT) : Nanti kita konvoi ramai2 ye ke SMKANT!
To Hamiza : Jomla join turun SMKANT skali nnti walaupun hanya beberapa bulan sj blaja kt situ.

InsyaAllah ana akan anugerahkan friendship award ini pada sahabat2 yang bertuah. Siapa ye?

2 comments:

HuSnaMujahidah said...

yup.. betul2... rindu sgt...

cmna ek nak wat?

rmai adek2 ngadu yg dorang benci ngn cikgu2 sbab cikgu2 sndiri bertindak mengeluarkan kata2 yg tak sepatutnya pd dorang...

ana ingt sorg jer yg ad mslh camtu.. tup2 tgok rmai yg bermasalah camtu...

ana tak tahu nak pujuk dorang camner lg dah... mudah2an Allah Allah lembutkan hati dorang nih...

nway, sory 4 everything klu ada terlebih ke terkurang masa prog nih...

kat prog ni pun, ana dah belajar satu benda... iaitu camner nak kwal diri n emosi.. huhu...

malam2 post mortem, asyik ana je kena 'ambush'.. saper tahan kak oii? mata dah bertakung dah.. tp, takper.. ana redha n cuba u telan sumernyer... Alhamdulillah...

(p/s: pelik tak tgok ana berpewatakan lain dr biasa msa explorace? tiba2 jd incredible hulk yg kedua.. tp baik ck8lah... huhu...)

aurora hijau said...

salam..

syukran sudi ambik award..

ana di kejauhan la(macam la jauh sgt,huhu)..

sampaikan salam ana pada yang masih mengenali diri ini..salam sayang buat kalian.^_^.

Post a Comment